EVENEMENTEN

TONEELAVOND MET TONEELVERENIGING "STAD"

De ASVO organiseert in samenwerking met de toneelvereniging “STAD” uit Stad a/h Haringvliet een modern blijspel in 4 bedrijven in de Grutterswei in Oude-Tonge.

Het toneelstuk heet “1,2,3 HOPPA” en is geschreven door Anke Steffers.
Het verhaal gaat als volgt:
Vier collega's gaan een week survivallen als teambuildingsactiviteit. De een is goed voorbereid, de ander is band voor beestjes, de manager moet de controle uit handen geven, en de vierde collega mist de nodige conditie.
Uiteraard zijn dit ingrediënten voor de meest hilarische situaties. Maar of het allemaal goed komt is nog maar de vraag.

De voorstelling is op Zaterdag 2 maart 2024 in de Grutterswei, Willemstraat 14, 3255 BS Oude-Tonge.
De avond begint om 20.00 uur.
Zaal open 19.30 uur.
Toegangsprijs € 12,50. Zowel voor leden als niet-leden.

Aanmelden bij Herman Zonneveld per e-mail h.zonneveld39@hotmail.com of telefonisch 0187-630098. vòòr 26 februari 2024.

Betaling gelieve over te maken vòòr 27 februari 2024 op bankrekening:
NL22 RABO 03146579 59 t.n.v. Algemene Senioren Vereniging Oostflakkee, o.v.v. toneel.
De avond wordt afgesloten met een verloting.ZEER GESLAAGDE MIDDAG ASVO IN DE GRUTTERSWEI OUDE-TONGE

Op 11 januari 2024 heeft de Algemene Senioren Vereniging Oostflakkee (ASVO) voor haar leden een zeer geslaagde middag in de Grutterswei in Oude Tonge georganiseerd.
De middag begon met een nieuwjaarstoespraak door de voorzitter Wim Koert, waarna het bestuur en de aanwezige leden een toost uitbrachten op een heel mooi, maar vooral gezond 2024.

Aansluitend werd door Liesbeth Vermeulen, toegevoegd notaris bij Netwerk notarissen Benschop & Figee uit Middelharnis, een presentatie gehouden over het levenstestament. (Klik op de foto voor een grotere weergave...)

Eerst legde ze uit wat het verschil is tussen het gewone testament en het levenstestament en daarna volgde een heldere uitleg over alle zaken met betrekking tot het levenstestament. Na de presentatie was er gelegenheid tot het stellen van vragen waar ook goed gebruik van werd gemaakt.

Na een korte pauze was het de beurt aan Carola Post, eigenaar – samen met haar echtgenoot Tako - van Slagerij Gelderblom uit Oude Tonge.
Zij kwam alles vertellen over smaken en kant en klaar maaltijden.

Eerst een uitleg over de 5 smaken die er zijn waarbij alle aanwezigen de verschillende smaken konden proeven. Vervolgens alles over de kant en klaar maaltijden inclusief het beantwoorden van de vragen en eindigend dat alle gerechten in porties in de winkel verkrijgbaar zijn.

Carola had die dag zelf in haar slagerij staan kokkerellen en als afsluiting van deze middag konden alle aanwezigen deze heerlijke gerechten proeven.(Klik op de foto voor een grotere weergave...)

Een zeer geslaagde middag dus!PUZZELT U OOK EVEN MEE?

LEGPUZZELS MAKEN

Klik op een van de foto's hieronder en de puzzel wordt gestart!
Op de bovenste regel van de puzzel kunt u een aantal keuzes maken, zoals groot scherm, aantal puzzelstukjes, achtergrondkleur en meer.
Door op het PDF-icoontje rechts te klikken kunt u de uitleg van de puzzel zien en kunt u dit eventueel uitprinten.

Regelmatig zullen er nieuwe puzzels geplaatst worden.
Veel succes!

  • ddeeffgg
     
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •