EVENEMENTEN

 5-DAAGSE EXCURSIEREIS NAAR PARKHOTEL IN LUNTEREN

Voor de Zomervakantie 2023 hebben wij in samenwerking met BTR-reizen een 5-daagse excursiereis samengesteld. De reis vindt plaats per bus van zondag 16 juli tot en met donderdag 20 juli 2023 naar het Parkhotel 'Hugo de Vries' in Lunteren op de Veluwe. Rechts de pdf printversie van deze reis.

PARKHOTEL HUGO DE VRIES

Het Parkhotel is een kleinschallig hotel gevestigd in een Jugendstil pand uit 1904, waar 'kwaliteit'en 'gastvrijheid' al jaren de boventoon voeren.

Iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet in de voormalige woonkamer en
's avonds gaat u aan tafel in het knus ingerichte restaurant.
De kamers zijn allemaal drempelvrij en bevinden zich op de begane grond, zij zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle comfort.

Naast een goede verzorging met koffie en thee op gezette tijden, hebben zij voor iedere groep een leuk en onderhoudend programma.
En vanuit het hotel bent u vrijwel direct in het centrum van Lunteren met het gezellige voetgangersgebied.

DE TOURINGCAR

De reis wordt uitgevoerd met een luxe Keurmerk touringcar. Deze is onder andere uitgevoerd met klimaatbeheersing, toilet, verstelbare zitplaatsen en koffiebar.
Uiteraard zal de reis uitgevoerd worden door een ervaren chauffeur die tevens reisleider is.


REISPROGRAMMA

Een kort overzicht van het reisprogramma van dag tot dag.
Zondag 16 juli 2023: heenreis via 'De Smickel' in Soest naar Parkhotel Hugo de Vries.
's Morgens om 9.30 uur vertrek vanaf de opstapplaats. Hierna reist u comfortabel naar Soest voor een lunch in restaurant 'De Smickel'
's Middags reist u via de Geldersche Vallei naar het Parkhotel. Na de kamerindeling kunt u rustig het hotel met zijn mooie tuinen verkennen.
's Avonds geniet u van een heerlijk diner en later nog een kopje koffie of thee.

Maandag 17 juli 2023: over de Veluwe met gids.
Deze vakantiedag doen we het rustig aan. Na het ontbijt bent u vrij om uw vakantieplaats Lunteren te verkennen. Na de lunch vertrekken met de touringcar onder leiding van een boswachter voor een mooie tocht over de Veluwe. De boswachter vertelt u veel over de natuur maar ook over de dierenbewoners van de Veluwe. Na deze interessante kennismaking met de Veluwe keren we terug naar het hotel voor het diner.
Na het diner organiseert het hotelteam een Oud-Hollandse spelletjes avond met kaas plankje.

Dinsdag 18 juli 2023: bezoek bakkersmolen van Bakkerij Schuld in Elburg.
Na het uitgebreid ontbijt gaan wij tegen 10.30 uur via een mooie tocht over de Veluwe naar de bakkermolen van bakkerij Schuld in Elburg.
De bakkerij heeft een prachtige lunchroom, desembakkerij, chocolaterie en nog meer. Alles onder 1 dak, zelfs de moleningang. Hier gaat u aan tafel voor een heerlijke bakkersmolen lunch met diverse lekkernijen. Na de lunch een presentatie en de mogelijkheid zelf rond te kijken.
Na dit bezoek gaan we het centrum van dit historische stadje bezoeken en bent u vrij om een wandeling te maken.

Woensdag 19 juli 2023: Veluwse Weekmarkt in Putten en Kijk- en Luistermuseum in Bennekom.
Na het ontbijt neemt onze chauffeur u mee naar Putten waar u op het Kerkplein de Veluwse weekmarkt bezoekt. Enthousiaste marktkooplui bieden hun uitgebreide assortiment aan met streekproducten, schoenen, bloemen en nog veel meer. U kunt ook gaan winkelen in het centrum van Putten of een restaurantje bezoeken. Voor de lunch gaan we weer terug naar het hotel.
's Middags gaan we naar Bennekom voor een bezoek aan het Kijk- en Luistermuseum. Hier vindt u uiteenlopende draaiorgels, straatpiano's en nog veel meer. Tijdens ons bezoek een demonstratie van mechanische muziekinstrumenten. Begin van de avond weer aan tafel in het hotel voor het diner.
De laatste avond in Parkhotel Hugo de Vries staat een gala diner met mooi gedekte tafels met bediening in gala kleding op het programma. Er is een gastheer of vrouw aanwezig die aangevraagde liedjes draait, wellicht gaan de voetjes nog van de vloer.
Na het diner organiseert het hotelteam een gezellige avond met 2 rondjes bingo.

Donderdag 20 juli 2023: terugreis via de Weistaar in Maarsbergen.
Na het ontbijt pakken we onze koffers en nemen afscheid van het personeel van het hotel. De touringcar neemt u mee naar Kaasmuseum en Partyboerderij De Weistaar. De Weistaar is landelijk gelegen in Midden Nederland. We worden ontvangen in de koffiekamer. Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers krijgen we een korte film te zien over het maken van kaas en boter. Vervolgens brengen we een bezoek aan het Kaas- en Botermuseum en eindigen met een bezoek aan de Landwinkel waar u tal van Holllandse lekkernijen en souvenirs aantreft. Hierna is het tijd voor de lunch. Na de lunch brengen wij u weer terug naar uw opstapplaats(en).

WAT KOST HET??

De reissom bedraagt € 580,00 per persoon bij minimaal 35 personen. Bij minimaal 40 personen wordt de reissom € 565,00 en bij minimaal 45 personen bedraagt de reissom € 550,00.
Dus hoe meer aanmeldingen hoe goedkoper het wordt!
Voor 1-persoonskamer wordt een toeslag van € 40,00 gerekend. Indien u een 2-persoonskamer voor alleen gebruik wilt, dan kost dit € 60,00 extra.

Bij de prijs inbegrepen:
- Reis per luxe touringcar met ervaren chauffeur/reisleider;
- Hotelverzorging op basis van half/volpension (logies, ontbijtbuffet, lunch en diner);
- Kamers op de begane grond met modern comfort en goed ventilatiesysteem;
- Gezellig avondprogramma bestaand uit:
  - oud Hollandse spelletjes avond met kaasplankje;
  - gezellige avond met 3 rondjes bingo;
  - gezellige gala avond met gastheer of vrouw met muziek;
- gratis WIFI;
- 2x lunch in het hotel en 3x lunch onderweg;
- inclusief bijdrage SGR en toeristenbelasting.

Niet bij de prijs inbegrepen:
- overige verteringen en aankopen van persoonlijke aard;
- eventuele reis- en/of annuleringsverzekeringen;
- administratiekosten € 7,50 per boeking als iedereen een aparte factuur krijgt.

AANMELDEN

Heeft u na het lezen van deze documentatie en reisbeschrijving zin gekregen in deze vakantie meldt u dan aan.
Aanmelden kan bij de voozitter van onze vereniging, de heer Wim Koert.
U kunt een email sturen naar: W.Koert1939@t-mobilethuis.nl of u kunt telefonisch kontakt met hem opnemen via: 0187-642174 of mobiel: 06-12326119.PUZZELT U OOK EVEN MEE?

LEGPUZZELS MAKEN

Klik op een van de foto's hieronder en de puzzel wordt gestart!
Op de bovenste regel van de puzzel kunt u een aantal keuzes maken, zoals groot scherm, aantal puzzelstukjes, achtergrondkleur en meer.
Door op het PDF-icoontje rechts te klikken kunt u de uitleg van de puzzel zien en kunt u dit eventueel uitprinten.

Regelmatig zullen er nieuwe puzzels geplaatst worden.
Veel succes!

  • ddeeffgg
     
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •